QUI SOM

El primer taller de la família Carrau va nàixer l’any 1989, fundat per Xavier Carrau a la part alta de Masnou. En aquest primer taller només es reparaven cotxes i no va ser fins al 1995 quan el fill de Xavier, Daniel Carrau es va incorporar a l’empresa reparant motocicletes. Aquest taller compartit va durar 3 anys més i en 1998 es va apostar per l’especialització, dedicant el 100% del treball a les motos.

Però l’amor per aquest vehicle anava més enllà del taller per a aquesta família, descobrint la seva gran passió en les curses de motos. Daniel participava en les competicions i el seu pare feia de mecànic, i de les petites curses passaren a les grans competicions com ara les 24 h de Resistència, Campionats de Supermotard , Campionats de Velocitat, etc. Els premis van ser molts (un Campionat d’Espanya de Resistència, dos Campionats de Catalunya de Supermotard i dues Primeres Posicions en les 24 h de Monteló en Categoria de Supersport 600) i el negoci familiar seguia creixent alimentat per aquesta passió.

En l’actualitat seguim competint dins i fora de les curses per a oferir als nostres clients els millors serveis de reparació i venda de motos.

Motos Carrau

La teva tenda de motos a El Masnou

Navarra 22. Local 10

CP. 08320 - El Masnou, Barcelona

Telèfon: 935 401 891

Email: info@motoscarrau.com

Pin It on Pinterest

Share This